Thursday, February 2, 2017

Independent Girl

Assalamualaikum ๐Ÿ˜Š

Hai. Tak lewat kot nak cakap selamat tahun baruuuu ! Alaa lewat sebulan je. Hehehe. Ampaaa tau dak kami tinggal lagi seminggu nak masuk semester akhir ? Semester akhir. Akhir. Wuaaaa. Rasa nak nangis bila sebut akhir. Lepas ni tkda dah nak besengkang mata buat asgmnt sama-sama dengan kawan-kawan. P kelas. Lepak lepak. Alahai. Lap ayaq mata kit* eheee. Tapi entry ni bukan nak cerita pasal tu. Nanti kita buat entry khas untuk semester akhir tu. Entry ni just nak naikkan balik semangat belajaq dalam diri ni yang dah lama hilang di bawa arus ombak angin ribut semuaaa. Haha. 

Kenapa pilih blog tempat nak update ? Nampak macam old school sangat. Ceit. Suka hati. Haha. Update sini sebab kalau tiba-tiba semangat ni hilang balik. Kurang-kurang dapat buka and baca balik apa yang aku merepek meraban ni. Tak payah log in nak tengok semua ni balik. Yedok ? Hee. 

Hang dah boleh mula focus nak buat apa kot kan untuk semester akhir ni ? 
Think think think ! Banyak benda sebenaqnya. So focus dear self ๐Ÿ˜‰

And one more thing ! Be an independent girl. Jangan harap kat orang sangat.
Iyee, tau diri tu manja tapi tu lah. You're so much stronger than you think ๐Ÿ˜‰
Belum cuba belum tauuuu. Hahahaha *gelak setan* hahaha kidding. 
Good luck dear self. Thanks ๐Ÿ˜Š

No comments: