Saturday, November 26, 2016

Throwback Semester Lima

Assalamualaikum :)

Welcome back ! haha. Sekali lagi pergi meninggalkan sawang dengan labah-labah yang dah beranak pinak kat blog ni. Mai laa kita update blog ni dengan cerita yang ntah best ntah tak tapi yang pasti semua kenangan. Suka hati laa blog aku kahkah. Jom throwback semester 5. The best ever semester dekat upsi 😍

Event first tiap sem. Moh laaa kita bersenam senam dulu sebelum
mengadap assgmnt yang bakal menggunung. 



Permulaan semester. Opkos assgmnt yang menggunung. Benda biasa kalau balik uni.
Tapi semester ni dia punya assgmnt tersangat amat terlalu menguji kami semua.
Memang tak lena tidoq dok mengadap assgmnt ja. Tapi tidoq gak laa haha

Bagi spa2 yg masuk UPSI and ambik pendidikan akan mengadap laa subjek ni. 
KPD 😲 Bunyi mcm nightmare ja. Haha. Tapi memang penat buat benda ni. 
Assgmnt kumpulan untuk buat kit media. Penat penat berbaloi jugak. Ilmu.

Ni satu lagi hahaha. Assgmnt gila gila yang kena buat masa semester 5. Label kawasan kat
satu satu negeri. Nasib kerja kumpulan weyyy. Kalau tak menangis berlagu tangisan dalam
kerinduan. Hm, takda kaitan. Berkampung budak-budak geografi kat makmal GIS masa ni.
Sebab benda ni jugak laa laptop rosak 😭 Akhirnya siap jugak walaupun teraboq hahaha.

Terima kasih teamwork ! Dah boleh senyum hihi 😗

Tapi bestnya semester ni. Penat penat buat asgmnt. Ada satu kelas paling aku suka.
Kelas muzik ! Yeah. Best kelas ni sebab relax. Tkda benda nak pening. Test pun aku 
boleh buat slumber berapa minit ja belatih kat belakang kelas. Terus p main piano 
dengan drum. Hancoq drum tu aku bantai main hahaha. Janji dapat A kihkihkih

Kelas muzik ni assgmnt tkda tapi ada final project. Nama ja muzik tapi ni kerja 
aku time tu haha. Ambik gambaq dengan rekod video. Penuh camera pinjam 📷

 Last event. Penat dah buat asgmnt kan kan. Nampak gambaq mcmni maknanya 
dah sampai  ke penghujung semester 5. Buat makan makan dekat tasik Proton City. 
Pinjam habis dapoq orang. Punya laa nak masak. Haha. Hasil main masak masak 😊

 Thank you housemate semester 5 yang gila gila
Menceriakan hari hari ku. Terlebih ceria kadang kadang haha.

The another event dengan bebudak geografi pulak. Bbq time ! 
Bakor ayam 🍗🍗🍗

 Habis dah ceria ceria. Mengadap final exam laa pulok. Hm, tkda apa best pun
nak cerita waktu exam. Exam kot exam ! Haha. Dah habis jawab balik tido haha. 

Terima kasih geographers untuk kenangan sepanjang semester 5. Halalkan mana 
terlebih and terkurang. Dah semester 5 dah kita. Banyak kenangan dah tercipta  
buat bekalan nak story mory dekat anak cucu nanti haha. Thank you semua ❤️
Ku berdoa selalu