Wednesday, May 8, 2013

Birthday Busuk

Assalamualaikum :)

Hello o o o apa khabar sayang ? lagu ok lagu, by baby shima aummm. hahaha. okay nak cita psai befday cek hari tu. dah 54 hari lajak. haha. ada aku kesah ? spa2 pun tak kisah sbnaqnya. HAHA. gambaq baru dapat semalam. teruih nak update. telima kasiah ramny ;) befday tahun ni sambut sehari awai kot. celebrate ngan Am ja time tu. ikotkan hari tu just nak try buat cheesecake sebab ada tempahan. so sepetang buat cake tu kat rumah Am. gua kelija ngan dia ok. alang-alang befday aku esok, teruih sambut. haha. siap bawak kluaq lilin segala bagai. 

ni bukan cheesecake tu. ni hasil penat lelah kawan baik kitew buat smpai pagi buta.
terharu kiteww :')

haaa, nindia kek tu. cantik kan ? hewhew. lilin birthday boy tu recycle punya. 
selagi boleh pkai. jangan dok baziaq sangat. tak elok. haha.

hari befday ! mereka mereka ni mai rumah buat suprise. tekezutttt mak jemah. 
bawak kek warna warni. siap rakam, ambik gmbaq. kena serbu kot. *bajet artis*

depa mai tak dijangka. aku dok sedap 'sambung' lena depan tv. baju n tudung ni suma 
tangkap muat ja. tak perasan plak sama masa kat rumah Am sehari sebelum. hahaha.

dah habeh sesi haru terharu. depa ajak p ambik hadiah kat kereta. SUMPAH tak syak
apa-apa pun. dalam pala dok syok nak dapat hadiah ja. hahaha :D

ptot laaa parking jauh dari rumah. tak sangka ada serang balaih sbb buat 
kat Am dulu. gmbaq ni nampak macam tak kena apa jaa. HAHAHA

seterusnya kita pergi ke tasik. wuaaa, dah lama tidak melihat keindahan tasik. haha

p dengan mereka mereka ini. wheee. lama tak jumpa. konon nak belanja depa.
belanja ayaq jaa sorang satu. hahaha. nasib kedai banyak tak bukak time tu. hahaha

boring boring. p lepak rumah Am pulak. posing sana sini. 
gambaq ni ada maksud tersirat. mungkin kami ja paham. hahaha

sekali g terkena ! tapi plan depa hat ni tak berapa nak jadi. huahuahua
sebab kesian ja aku menyerah diri konon2 terkejut kena suma tu. hahaha. 

mau aku tak kesian. depa siap p beli tepung gandum hat jenis mahai. 
tak guna rugi plak. so, pasrah ja lah T_T

tapi harus lah ada serang balaih yaa ! HAHAHA


dua dah kena. kita tunggu yang akan datang. InshaAllah. hahaha

Btw, thanks semua !!! especially to all my best buddyz. thanks Amny, thanks Syazwan, thanks Mucid, thanks Suhaimi, thanks Bani, thanks Pait, thanks Loqman (sikit) haha. hat last tu mai buat lawak "mak cik-pah" jaa. haha. kesian gmbaq depa tkda. dalam video ja ada muka muka mereka. hee.

Ohoiii, bukan tu ja. terima kasih gak to my pemily wheee. dapat hadiah baju dua lai. jadi arhh, tu pun aku dok rembat baju kak aku g. hahaha. thanks again sebab bagi chance keluaq ngan kawan-kawan hari tu. hehe. satu lg hadiah paling bermakna befday ni akan ku update dalam entry akan datang. sekian. wasalam :)
Allah loves those who can lower down their ego to apologize and those who strengthen their heart to forgive - Dena Bahrin

5 comments:

Anonymous said...

sapa la yg akan datang tu ek ? hihi

Farah Al Firdaus said...

happy birthday kak zarifah !! may God bless youuu (:

Anonymous said...

Macam sesuatu ja anon kat atas tu. Haaa

ZarifahA said...

Anon : Hohoho. Tgk lah befday spa plak lepaih ni.

Farah : Thanksss ! :) tp dah lama lajak sbnaqnya. Hihi

Anon : Biaqkan anon tersebut. Teringin teloq + tepung. Mungkin

Anonymous said...

hahahahahahahahahha mana mungkin aku teringin .. gilol .. busukkk k !