Monday, April 1, 2013

Muntah Pelangi

Assalamualaikum :D

Wheeeee, dah masuk bulan empat. bulan tiga LANGSUNG tak update blog. penting tau ark update blog setiap bulan ! kahkahkah. banyak benda yang jadi masa bulan tiga. suma yang indah indah belaka shringgg *sound effect sikit* alhamdulillah. befday ? result ? dua benda ni yang jadikan bulan tiga aku bermakna, cewahh. haha. terima kasih suma ! (suma tu merangkumi diri ampa ampa sekali, sila terasa) terharu kitew :'D

Tapi entry ni bukan nak cerita psai benda benda tu pun. kitew postpone sat pasal suma tu nohh ? hahaha. ni kisah sebelum exam. yaaa, cerita tahun lepaih. gambaq gambaq yang bakal ampa tengok mungkin boleh buat ampa muntah pelangi, muntah hijau, muntah nak mengandung dan lain-lain. kalau tkmau tengok p tekan 'X' nuuu lekaih. aku tkmau tanggung kalau lappy ampa penuh ngan muntah muntah berkenaan. yerrrkkk.

biasalah sebelum exam, suma pakat kalut study tu study ni. yang malas boleh jadi 'rajin pelik'
benda besa lah study last minit ni. rajin sgt ampa aku nak study awai. tambah g masa lower 6.
(muntah pertama)

tapi memang tak muhong laaaaa. stress study last minit ni kann. tapi buat cmno memang
sukakakah. angin rajin pun mai time tu jaa. haha. sampai boleh jadi mcm ni. serious talk !
(muntah kedua)

oleh sbb stress belajaq, kami ambk "sikit masa" main ngan fon. yoww, bawak fon. kesah ? :p
nokkkk, ni antara ubat hilang stress. penat lah study sedia. mari kita main effect camera 360
(muntah ketiga)

sapa sapa yang nak join perlulah mempunyai kemantapan jiwa untuk buat muka paling segak
(muntah empat)

dok nampak laa yang dapat 4flat dengan dak. hahaha. yani kat belakang nuu. jeling skit*
(muntah lima)

walaupun cikgu ada kat depan tapi kami tetap maintain ! 

teruskan perjuangan. oyeahhhhh ! 

hasil kemantapan jiwa secara beramai-ramai. hahaha.

sila percaya memang cikgu ada kat depan nu. HAHAHA

Dah habis buat muka segak. 'geng klip' ajak kuaq makan besaq sebelum nak perang exam.
 bila g nak boleh kluaq ramai-ramai cmni kan. gmbaq ni memey gmbaq last day sekolah. 
*buat gaya geng klip* haha :D

tapi ikutkan bukan last day sangat la gmbaq ataih tu sebab kelas tambahan sebelum exam
berlonggok ! study study study bergmbaq.  muka eksited orang belanja 'ice blog' hahaha

Fuhhhhh, cukup laa gambaq-gambaq ini disiarkan. ada yang lagi teruk sebenaqnya. tapi.....tak baik jatuhkan aib orang. ehh. hahaha. suma ni best moment dengan kawan-kawan sebelum exam. tak tipu memang STRESS. tapi we all still boleh smile smile gituu. problem lain tolak tepi, pikiaq benda yang lagi penting. kita boleh tengok hasil dia kann :D 'hashtag' syukur alhamdulillah. terima kasih Allah.
Bismillah. semoga dipermudakan :)

3 comments:

Anonymous said...

yang masa makan dengan geng kelip tu befday aku.

Farah Al Firdaus said...

gelak sampai senak perut tgk fesyen tudung kak kihkih :D

ZarifahA said...

Amninon : hok alohh befday mung jugok. lupo kawe nak mention.

Farah : hahaha, lepas tension :p