Friday, January 18, 2013

Berparty Bebeyh

Assalamualaikum :)

Hai semua ! entry kali ni tak mau boh gmbaq, cek nak boh video. hehe. video ni dah siap dari tahun lepaih g. walaupun aku jadi penanam anggur yang tegar sekarang tapi tahap kemalasan yang over, so tahun ni baru aku bagi ampa tengok. heee. dalam video ni ada gmbaq + video yang dijadikan video. serupa ayat keling g. haha. tapi ampa paham kannn kannn kann ? tak paham just watching this awesome video. kahkahkah.

Majlis akhir tahun kelas ni kami memang saja buat bagi sama dengan birthday sir. hehe. ni suma rancangan Nana. lepaih discus nak buat bila apa suma. sir setuju nak buat kat rumah dia. oyeahhh, dekat ja dengan rumah aku. jalan kaki pun boleh sampai. tapi waktu tu hujan lebat sangat sangat. so, aku merap Am soh p ambik aku kat rumah. 59 saat sampai rumah sir ! hehe. sebelum start majlis ni, seperti biasa yaa. geng rumah sewa memontengkan diri sebab nak p beli bahan-bahan nak masak. haha. habih satu Jitra kami redah cari bahan.

gmbaq ni jaa aku letak.......

video
LISTEN ! kualiti video tak berapa elok sebab terpaksa diconvert ke low quality sebegini :(
4min 38sec. enjoy ! :)

Alhamdulillah, majlis berjalan lancaq. terima kasih kat suma cikgu yang sudi mai waktu tu. walaupun terpaksa berpayung-payung *bajet cikgu baca blog terlebih glemer ni* and tak lupo kat kengkawan yang mai meriuhkan majlis tu. haha. tukang tukang masak yang masing-masing nak tunjuk bakat. ohhh, thanks yaa ! ayam bakaq tu sedap kot. spa perap ayam ? HAHAHA. saja tanya :p sekian. bye ampa. nanti mai g noh baca entry baru. haha
Alhamdulillah. Terima kasih Allah :'D

2 comments:

zaty said...

sakan hampaaaaa.siap ada video bak hangg ~ XD

ZarifahA said...

Jat : hahaha, saja bagi nampak hebat skit. konon ~ haha