Thursday, December 20, 2012

Happy Birthday Amnynys

Assalamualaikum :)

Hello hello ! banyaknya masa aku ada nak update blog. hahaha. entry ni just nak rewind balik kisah-kisah silam dahulu. ehh, tkda lah. saja nak cerita pasal befday my besfrend, Amnynys. befday dia ikotkan 7/11 tapi tarikh tu hari sekolah. so, memang tkda apa boleh buat. g satu memang aku saja saja buat tak brapa nak celebrate befday dia sebab dia dok peringat brapa hari sblom tuu. haihhhh ! haha. 

Tapi aku dengan syazwan memang dah rancang nak buat smnthing kat dia. mula-mula aku ingat nk beli hadiah pakai duit aku ja tapi sedih ! time tu ekonomi aku sangat terumbang-ambing seperti hidup ku waktu itu. hahaha. so, terpaksa share dgn syazwan. nasib baik laaa budak tinggi ni mau. yeahh, sharing is caring :p frame gambaq dengan gambaq comey kami tiga orang sebagai hadiah untuk Amny :D

aku tak rancang nak baling teloq tepung ayaq sirap segala bagai ni. 
salahkan syazwan dalam hal ni. hahaha

tadaaa ! hahaha. mek ni dah la langsung tak angkt call aku sampai kena msg mama dia
baru mau rply msg aku waktu tu. terima lah nasib. hehehe.

lepas dah habih sesi tacing kami buat sprise. terus p ambk caon kat sekolah. actly 
hari tu pun hari sekolah tapi kami ponteng. hehe. alang alang esok tu dah strt cuti 
pnjang kannn kami pun ambik lahhh cuti sndiri :p

dah tkda hala tuju sangat. kami dcide p beli mcd and makan kat rumah Tok Su

aku harap Am tak marah aku letak gmbaq ni. peace yooow ! (Y)

dah kenyang, mula laa sesi bergambaq

semua tak mau kalah baq ang ! tapi macam ada smthing missing dalam gmbaq ni
hahaha. camera tala tang lain oihhh.

okay. molek molek :D

dah habih ambik gambaq. haruslah balik kannn

first time aku mensponsorkan keta viva untuk bawak jalan-jalan sampai terlupa
tempat nak isi minyak kat mana -.-''

dahhh. balik balik ! :D

Baju yang kami pakai memang saja bagi sama. ikotkan aku, Am dengan Syazwan ja ada baju tuu tapi dah masuk Caon tkkan nk biaq sorg2. haha. baju kuning tu still bau kedai wktu tu kot. kahkah. sebab baju nih terhasilnya Geng Kelawaq. bhahaha. *bnyak plak gelak* yaa, sampai sini saja bahh entrynya. thanks Amny for all this pictures. tahun depan boleh tak rasa semua ni lagi kan ? hurm hurmm :') banyak persoalan berada di minda. lalalalaala. bye.
Fake smile sometimes can make others smile :'D

2 comments:

AkueLetto :) said...

wah2. cantik baju. cantik post. org dy lagi la cantik kan ! :D hehee. <#

ZarifahA said...

Kak Ana : haha. baju boria :p