Friday, December 28, 2012

Family Time : Terjah Kellie's Castle

Assalamualaikum :)

Hai, kite kembali mengupdate blog !!!! hehe. kali ni nak kongsi cita masa balik kampung hari tu. sebelum balik kampung hat real punya kat Bagan Serai mohh kita singgah dulu Batu Gajah dengan Ipoh. yooo, sumo Perok. kebetulan p Batu Gajah and kebetulan Istana Kellie dekat ja dengan rumah mak ngah aku. so, ajak abah p situ. dah lama nak p. selalu lalu ja. tak dan nak singgah and selalu sangat kalau lalu ja depan Kellie's Castle ni KOMPEM hujan ! macam tak bagi p ja aehh. aku suka bagunan omputeh hat lama-lama sebab tu yang nak p sangat. jom terjah jommmm. jeng jenggg jenggg ! nak tau cita psai istana ni klik ni :) sebab aku pun tak brpa tau. heeee.

welcome to Kellie's Castle :D

hari yang kami p ni pun sebnaqnya hujan tapi dah sampai redah ja weyhhhhh

demi nak berphotoshot alaa alaaa model pro

hujan pun hujan laaa. tapi dalam tu ada bumbung. nak risau pa. kannn

masuk masuk, rasa terpegun tengok istana ni. tapi agak serem gak lahh sebab orang cakap
tempat ni berhan....ada satu lorong tu siap tulis g 'koridor misteri' huuuuuu

sambung menerjah di tingkat ataih. lets go bebeyh :p

ada brannnnn ? hahahaha

syok kot dok ataih ni. rasa bebas ja. cehh. haha. tengok reaksi kami dah cukup 
menggambaq perasaan kami. muahahaha :3

tapi besa laa, mak aku dah mula beletiaq time kami nak naik sampai tingkat ataih.

tingkat seterusnya............

dan seterusnya. hahaha. hat ni paling ataih. mak dah mula mengucap panjang. haha

turn kami plak. hiksssss. mana boleh naik ramai-ramai nanti roboh la istana tuu. erkk

jyeahhhhh ! jangan ingat jate ja buleh sapa atah, kito ore tino pom buleh jugop ehh.
neahhhh kluaq bahasa Kelantan baq ang. ehhh.

aku terpikiaq masa masuk istana ni. ada ark yang berani tidoq dalam istana ni semalaman
ka dah ada yang tidoq ? haha. okokokokok -__-''

kalau soh aku tidoq situ memang tak arh sebab dalam istana tu mana da katil. huueee..

.___.'' okayyyyyyy. MEMANG aku tak berani pun nak tidoq situ

olait ebelibadi. selesai misi menerjah istano nihh. terjah sangatttttt.

see see see ! I choose capital C. C for cckot comey. bhahaha. *pang sedaih*

Kellie's Castle ni dulu masuk free ja tapi sekarang dah kena bayaq. tapi serious best kalau nak p bergambaq semata-mata. haha. masa aku p tu pun banyak pengantin dok photoshot. OK ! dah kot. sumpah tak tau nak taip pa dah. apo kono eh jang. brrrrr. kbye. assalamualaikum :)
A smile can't fix problem. But it fix heart and relationship with others and that's how we live better.   -Dena Bahrin- :')

2 comments:

amnynys said...

Jealous gilaaaaa! Arghhhh, nnt nk pi jugak!

ZarifahA said...

Amnynys : p lahh weyh. ambik gmbaq segak2. lagi pun dekat ja ngan uitm. ehhh.