Friday, August 31, 2012

Family Time : Syawal

assalamualaikum :)

Hello anda. selamat hari raya hahaha. raya sebulan okayyy. entry 'family time'. wheehoooo. kamek nk cita psal raya tahun ni. alang-alang dah edit boh watermark kat gambaq raya hari tu. update p lah noh. hehe. lambatnya aku update psai raya kann. eh, kesah ? :p hewww *scroll down now*

besa lah balik malam raya. bukak puasa dalam keta ja
and than terus p masjid kat bagan serai

selamat hari raya dari kami keluarga birrrrrruuu :)
aku takdak ! aku memang keja part time ambik gambaq. hahaha.

jelajah rumah yang sama tiap tahun. siap boleh hapai next next next....

walaupun pun sibuk beraya bergambaq tu penting

kelainan tahun ni. konvoi p rumah tokcik. konvoi sangat. haha. 
rumah ni ja yang lain untuk tahun ni. 

haaaaaa. ada gak gambaq aku. segak segak. hahaha. *tampaq*

bangunan kat bagan serai ni mmg old school. nak p photoshot mmg best !

tapi yang ni ja laaa kami mampu. hahaha

cantik kannn. eh :p

puak puak ni p kuala gula tanpa pengetahuan cik cik adik di kampung

hukuman ! kopek buah nyoq pakai gigi

aku tau aku ringan sangatttttttttt

aktiviti kat kampung. hehehehehehehe.

are you ready ????

oyeahhhh

selamat hari raya. woooot :D 

alhamdulillah, rasa bertuah sebab still ada kampung. berasa gak suasana beraya di desa. haha. satu g yang best pasai kampung aku ni dia tak berapa jauh dengan kedah. berapa jam ja dah sampai. dok dalam keta ondwy balik kampung sambil dengaq lagu raya, woooo best tu ! :D redah jem kadang-kadang okay paaa. jitra bukan selalu jem cam kl. time raya ja. takpun time budak smj balik sekolah. hahaha. so peluang dok highwy time raya, berasa gak jem. ok, thats all thank you. bunyi dah macam speaking muet -.-''
Happy Birthday Malaysia 

No comments: