Friday, August 31, 2012

Family Time : Syawal

assalamualaikum :)

Hello anda. selamat hari raya hahaha. raya sebulan okayyy. entry 'family time'. wheehoooo. kamek nk cita psal raya tahun ni. alang-alang dah edit boh watermark kat gambaq raya hari tu. update p lah noh. hehe. lambatnya aku update psai raya kann. eh, kesah ? :p hewww *scroll down now*

besa lah balik malam raya. bukak puasa dalam keta ja
and than terus p masjid kat bagan serai

selamat hari raya dari kami keluarga birrrrrruuu :)
aku takdak ! aku memang keja part time ambik gambaq. hahaha.

jelajah rumah yang sama tiap tahun. siap boleh hapai next next next....

walaupun pun sibuk beraya bergambaq tu penting

kelainan tahun ni. konvoi p rumah tokcik. konvoi sangat. haha. 
rumah ni ja yang lain untuk tahun ni. 

haaaaaa. ada gak gambaq aku. segak segak. hahaha. *tampaq*

bangunan kat bagan serai ni mmg old school. nak p photoshot mmg best !

tapi yang ni ja laaa kami mampu. hahaha

cantik kannn. eh :p

puak puak ni p kuala gula tanpa pengetahuan cik cik adik di kampung

hukuman ! kopek buah nyoq pakai gigi

aku tau aku ringan sangatttttttttt

aktiviti kat kampung. hehehehehehehe.

are you ready ????

oyeahhhh

selamat hari raya. woooot :D 

alhamdulillah, rasa bertuah sebab still ada kampung. berasa gak suasana beraya di desa. haha. satu g yang best pasai kampung aku ni dia tak berapa jauh dengan kedah. berapa jam ja dah sampai. dok dalam keta ondwy balik kampung sambil dengaq lagu raya, woooo best tu ! :D redah jem kadang-kadang okay paaa. jitra bukan selalu jem cam kl. time raya ja. takpun time budak smj balik sekolah. hahaha. so peluang dok highwy time raya, berasa gak jem. ok, thats all thank you. bunyi dah macam speaking muet -.-''
Happy Birthday Malaysia 

Saturday, August 25, 2012

Diari Ramadhan


Assalamualaikum :)
Nak update blog pun susah. macam-macam hal laa laptop ni pun. penat penat ~~ btw, Selamat Hari Raya semua ! hehe. dah masuk raya ke-7 hari ni. sekolah pun dah nak start. alahai, nak kena sambung trial plak. tapi mai nak cerita aktiviti sepanjang ramadan. tak mau cerita pasai raya g :p nak start mana ni !! okay, psai trial. haha. ikotkan tarikh trial start sebelum raya pastu tarikh tukaq p lepas raya. haaaappppyyy ! happy tak lama kot. tarikh p balik sebelum raya -_- kenaaapaaaa ?!!!!

kes trial dah dekat, awai ramadan kami p study kat libry. *muka rajin*

tapi kami p sehari ja. huahuahua -.-''

jadi laaa dari tak study langsung kannn.....

habis study suma pakat lapaq. serbu bazar taman suria. whehuuuuu.

tengah tengah hangat pun kami masih mampu merakam kenangan bersama :p
Aktiviti study kat libry tak berjalan dengan jayanya kes penat + malas yang dah sebati dalam diri ni. haha. sebelum raya, Amny ada buat majlis berbuka puasa dengan majlis bacaan yasin kat rumah dia. aku dengan geng rumah sewa p tolong masak sebelum rumah Am kena serbu ngan budak laki. cuci pinggan, p kedai, p beli ais, menyembang, gelak, perli memerli. tu ka ja lahh keja kami kot :p

rajin baq ang geng rumah sewa titeww ni :)

renyehhhhh :)))))

tima kasih Ramny ! ayaq sirap tu sedap. ehh. haha

kes Am terbaling minyak gas dalam pelita tu. aku balik rumah
macam ada cubaan nak bakaq diri sendiri -.-''

aku akan ingat pelita tu sampai bila-bila -.-''

this time for gurl gurl only 

sayangnya Ramny kat titiewww. suka suka ! :D

sebelum kerusi tu bawak masuk dalam. bergambaq dulu. penting !
Sebenaqnya masa petang aku banyak habis p bazar taman mahsuri dengan taman suria ja dengan mak n abang aku. p beli tu p beli nih. hahaha. sebelum meng 'The End' kan entry ni, aku nak mintak maaf kalau ada salah silap. selamat hari raya maaf zahir batin. gmbaq gmbaq kat atas kebanyakkannya gmbaq dari baby Nikon Amni. thanksss Ramny sayang 

Salam Aidilifitri Maaf Zahir Batin