Sunday, February 19, 2012

Cobaan Pertama 2012

assalamualaikum :)

whehe. dah lama sangat sangat tak update blog. dah masuk hari ke sembilan belas untuk bulan ney baru terasa nk updte. ney nk updte apa pun tktauu. waa, memang tkda idea langsung. kalau da jln p mna mana bley gak nk story story kt sini. tp tkda. dok buat rutin yg sama tiap hari. p skolah, balik skolah, p skolah, balik skolah -.-''
okok, ney just entry pendek nk gtau pasal test1 hari tuu. yaa, smj dh test pun.

angry bird tu simbol tgh tension stdy

 estipiem 2012 witwit :)

  • B.Melayu 2 : bolehhh laa kot. haha
  • Geografi 2 : lupa dah apa aku jwp. hahaha :p
  • Pengajian Am 2 : saya suka graf :)
  • Sejarah 2 : erm arr erm arr. bley jwp tp tktau betoi tak. thehe.
  • B.Melayu 1 : pah bedah pah bedah, boleh lahh. haha
  • Pengajian Perniagaan 2 : terasa nk drop. bhahaha
  • Sejarah 1 :  ermmm, jwpn mcm nk sama. serabut weyhhh
  • Geografi 1 : argghhh ! sgt tension. sir suka bg soalan yg aku tk terdetik nk bca -.-
  • Muet : ayat yg membelitkan lidah. sebek tk terbelit org depan. haha
  • Pengajian Perniagaan 1 : kekuatan utk drop mkin memuncak. haha
  • Pengajian Am 1 : saat yg relax wlaupun terlupa bwk calculator :p

sebenaqnya ada dah result yang dapat untuk test neyy. saja gedik nk tulis. bajet mngimbau kenangan lalu. thehehe. g pun ney jaa modal nk tulis entry baru sbb keinginan nk updte sgt memuncak ! last nk taip untuk entry ney, aku dah nampak perubahan skit skit bebudak stpm tahun neyy. go go go ! caiyookkk ! :D
'kalau ada rezeki, kita jumpa lagi' :) 

No comments: