Thursday, February 23, 2012

Kenangan

assalamualaikum :)

witwit. tadi saja godek godek gmbaq gmbaq lama dalam lappy neyy. andd ! terjumpa video ney. hahaha. lawak weyyy. dari dulu aku suka snggoh buat bnda alah ney. tp tyme ney tak reti g. ada ka aku pkai softwre tuuut utk buat bnda neyy. tkmau hbaq* :p aku mngaku mmg aku suka life aku masa f3. awt pun tktau laaa. kes tu buat vdeo ney. tgk laa balik tgk laa balik. hahaha. 

video
budak baru belajaq nak buat video ^^
katop lagu kt sblah knan ney dlu kalau nk tgk..... :)

selit selit. hehe. teringin nk lepak cmni g :)
sila tgk cara sy edit gmbaq neyy. waaaa, cm pa g -___-

bila aku tengok balik video ney, baru aku perasan gmbaq nopy tkdak !!! wlaupun gmbaq kelas ramai-ramai tu dya ada. waaa. sorry sgt sgt. cmna tk prasan masa buat tuu pun tktau laaa :( bdk-bdk kelas 3cd '08 yg masih kekal dok smj smpai skrng atas fktor sayang smj sgtsgt -.-'' ialahhhhhh. aku, nopy, mega, syzwan, caon n eto. yaa ! kami syg smj sbb tu nk dok smpai 7tahun :D ohh, frhain tertinggal* maaf. hehe.
alhamdulillah :D

Sunday, February 19, 2012

Cobaan Pertama 2012

assalamualaikum :)

whehe. dah lama sangat sangat tak update blog. dah masuk hari ke sembilan belas untuk bulan ney baru terasa nk updte. ney nk updte apa pun tktauu. waa, memang tkda idea langsung. kalau da jln p mna mana bley gak nk story story kt sini. tp tkda. dok buat rutin yg sama tiap hari. p skolah, balik skolah, p skolah, balik skolah -.-''
okok, ney just entry pendek nk gtau pasal test1 hari tuu. yaa, smj dh test pun.

angry bird tu simbol tgh tension stdy

 estipiem 2012 witwit :)

  • B.Melayu 2 : bolehhh laa kot. haha
  • Geografi 2 : lupa dah apa aku jwp. hahaha :p
  • Pengajian Am 2 : saya suka graf :)
  • Sejarah 2 : erm arr erm arr. bley jwp tp tktau betoi tak. thehe.
  • B.Melayu 1 : pah bedah pah bedah, boleh lahh. haha
  • Pengajian Perniagaan 2 : terasa nk drop. bhahaha
  • Sejarah 1 :  ermmm, jwpn mcm nk sama. serabut weyhhh
  • Geografi 1 : argghhh ! sgt tension. sir suka bg soalan yg aku tk terdetik nk bca -.-
  • Muet : ayat yg membelitkan lidah. sebek tk terbelit org depan. haha
  • Pengajian Perniagaan 1 : kekuatan utk drop mkin memuncak. haha
  • Pengajian Am 1 : saat yg relax wlaupun terlupa bwk calculator :p

sebenaqnya ada dah result yang dapat untuk test neyy. saja gedik nk tulis. bajet mngimbau kenangan lalu. thehehe. g pun ney jaa modal nk tulis entry baru sbb keinginan nk updte sgt memuncak ! last nk taip untuk entry ney, aku dah nampak perubahan skit skit bebudak stpm tahun neyy. go go go ! caiyookkk ! :D
'kalau ada rezeki, kita jumpa lagi' :)