Sunday, January 1, 2012

Family Time : Kenduri


Bismillahirrahmanirrahim. Assalamualaikum :)

Alhamdulillah dah masuk tahun 2012. tahun paling mencabar bg aku. STPM weyyh ! dah tak boleh main main sgt dah. stdy stdy. heee. smngt awal. hmm, sepanjang 2011 mcm mcm jadi. klau ingt ingt balik myb bnyk kenangan pahit sbb teeettt. hehe. tp still ada knangan manis. saya dapat kenal awk and kwn kwn baru sy. tu antara knangan manis untuk tahun 2011 :)

Ok, tutup buku untuk tahun 2011. tapi aku still nak cita psal wedding cousin aku masa 25 haribulan hari tuu. lmbt tulis kt blog sbb malas. haha. Happy Wedding Day to Eyra and Fitri  cerita pakai gmbaq laa noh. hee.

aku terpaksa dok dgn dua org ney sbb kak aku tk balik T.T

wheeee, pengatin sampai. cantik sgt cousin aku tyme neyy. cousin aku hat pmpuan yaa.
tkkan nk kata kt yg laki tuu cantik -.-''

abah aku dok kalut suruh ambik gmbaq pngtin. aku ckp jd laah satu neyy. haha.
i'm not a photogpher :p

cucu cucu tok hat teruna. pilih pilih. haha. mau plak tok aku bgmbaq. aku rsa tok aku
tk tau aku pgang natang hitam tuu nma dya cmera. thehehe.

tk dapat dok atas pelamin. tang neyy pun jd larrhh. kwin gan mak aku. haha.

ambik feel pgang bunga pngtin. hahaha. 

I still remember ur reaction when u see this picture. hahaha. ok gemuk an. tp aku suka :p

amboi tok, dgn pah tkmau tgk cmera plak -.- tok aku juai mahai gan aku. sedih. heee

malam tuu paksu aku belanja makan roti canai. tp aku sorg ja mkn nasi sbb aku lpaq sgt.
hehe. tok aku senyum dpt tgk ank2 dya bkumpul rmai2. tp neyy tk cukup g.

malam tuu sesi bgmbaq. hahaha. awk ! tlg ganti tempat min. hehe ♥.

esok tu p knduri blah pngtin laki kt bukit bendera. walaweh, sumpah penat. haha. dgn jem keta
pstu jem nak naik kt atas bkt bndera tuu pstu jem masa nk turun plak. cnclusion, PENAT :/

smpai pengantin pun buat muka. haha. awt cek oiii, masam tyme kawin. heee.

ok, dh comey dah. senyum senyum :)

dua org ney selalu buli aku bila kak aku tk balik. tolong kecian kt aku. haha.

jem sgt kot. dh laa aku pkai baju kurung. dekat dua kali kain aku kena pijak. ahhhh.
kesabaran perlu di tingkatkan wktu2 sbegini. ahaha. 

bnyk plak bby aku jmp bulan neyy. so, terhasil benda neyy. bby2 ney suma ank sudara aku heee ♥.

ok tuu ja nak cerita. hari selasa ney dh start sekolah. haih, semngat stdy tolong masuk dalam badan ini :D dah masuk thun baru mesti ada azam kan. azam aku tahun ney sama cm azam aku masa aku drjah6. haha. tk lah. azam aku biar muhd azam ja tau. aku tk kenai spa muhd azam tuu -.-'' akhir kata dari sy utk entry kali ney, ahmad zaki thanks for everything that u do to make me gelak gelak smbil buat muka for three days :D tkdk kena mngena dgn entry ney pun. HAHA.

sy ada sorg abh, sorg mak, sorg kakak, sorg abg, sorg adik dan sorg prince. saya sayang mereka mereka ini 

No comments: