Thursday, March 17, 2011

Birthday Girl

assalamualaikum :D

sebelum apa2, aku nk ucap terima kasih kt spa2 yg wish hepy birthday kt aku.
xkisah larh kt nset ka, kt fb ka, kt pocodot ka, kt depan2 muka aku ka. haha.
THANKS
and HAPPY "belated" BIRTHDAY utk kmbar2 ku anisa and amir :D

 entry ney aku nk cita pasal sambutan hari lahir. haaaaa.
klu cita bab ney mmg best larh bg org yg d sambut lahirnya pada hari tersebut 
(tudiaaaaa pelik gilaaaaa ayat aku ! ). mcm2 cara bley smbut birthday ney,
antaranya, ofcos larh birthday party. ajak ramai kwn2 mai umah. xcukup gan kawan,
soh mak ajk kwn2 mak mai gak. haha. tp cara 2 bley mmeriahkan lagi suasana kn ? :)

slalunya birthday party ney 'kbnyakkannya' bdk2 la yg beria2 nk soh prents depa wt.
nk pakai lawa2. pkai gaun ala2 cinderella. hehe. yg mak pun dgn relanya beli kn :D

 gmbar hiasan. google image

yala, untuk anakanak apa pun bley. tambah g budak 2 baru 3-4 taon.
"syg, pilih ja gaun pa pun syg nk, mama bley beli kn". (smbil usha beg dompet)
tapi ada gak yg prents lebih excited nk wt birthday party ney. seronok !
yala, bley pgey kwn2 mai umh smbil gosip2. teeett. sbnaqnya sronok sbb bley
bg org ramai mkn free. haa. smbil2 2 bley tunjuk bakat mmasak. ya x ? haha.

dulu2 aku pun wt gak birthday party ney. tp rasa laaaaaaaamaaaaa sgt dh x wt.

 ayaq sirap beb. cm knduri kawen :P
gdis bbju maroon itu bkn ibu sy, itu kak yati sy*

bnda ney mmg kena ada msa dulu2. sumi :)

skrang aku x smbut cmni dh. juz smbut gan family or dgn yg tersyg. ok, tu bhong :p
aku smbut gan fmily ja. dkt rmh atau kt mna2 larh. utk taon ney, aku smbut kt luaq.
p mkn kt rstoran apa tah. haha. dh bnyk kali p pun aku xpnh rsa nk tau rstoran 2 
nma pa. haha. cm teruk ja. haih ==' sblom apa2 aku nk kata 'sory' kt kak aku
sbb dya xda tyme ney. da kt u dya. so kmi 5org ja yg kuaq mkn. huhu.

 haha. muka terpaksa.muka abg aku xley blah lngsong
HAHA :D

 mucung aku tlalu eksklusif utk d tonton :P

tapi sekarang klu sbut gan kwn2, aku tgk ramai yg suka baling teloq + tepung.
waahhh ! gempak gitu. tp siyes takut klu kena cm 2. takot org goreng trus
dah alang2 tersalut tpung gan tloq. bley jd cucuq dh pun :P 

apa2 pun cara ampa smbut birthday yg penting ingt stiap hari umoq kita mningkt.
taon ney aku dh lapan bolaih. huish. sat jaaaa aku rasa. dari sbesaq tpak tgn mak
abah aku, skrang tapak tgn aku sma bsaq tapak tgn mak aku. haha :D
tapak tgn abh aku mmg aku xley lwn larh. bsaq sgt :P  

sebelum mnamatkn entry ney, aku nk ucapkan terima kasih bnyk2 kt mak aku
Pn.Taisirah Bt Halidi yg mlahirkan aku pda 15 Mac 1993 pada jam 2pg.
 sory ya mak sbb pg2 buta gak bdk ney kuaq. haha. and terima kasih lg
sbb mmbesarkn bdk ney dari thn 93 smpai skrng. huhu. jasa mu ttp ku knang.
tudia ayt. haha. 

THANK YOU SO MUCH MAK , ABAH  

rsa mcm xfair klu kita ja yg smbut birthday sdangkan
mak kita penat lelah lahirkn kita masa 2 and
ayah kita bpeluh risau kslamatn dua nyawa.

4 comments:

Fatin N. said...

menci menci menci..........

hakimi56 said...

hahahahahahahahahahahhahaha...!!!nk trglak...huhh

cik_hani said...

nekkkkkkkkkk..tak wish g..huhu
happy belated besday..smoga berjaya dlm idop k.. :D

zaryfah arifin said...

kak : haha. kcian kcian. len kli blik awai kit.

hakimi : ? apa la yg lwk. heran aeh -__-

hani : thanks hani. rindu ang :))